Salut visual

La salut visual sempre s’ha de tractar de manera individual. D’aquesta manera cada persona obté un estudi acurat i això permet els resultats més òptims per a la seva visió. Els professionals de l’optometria, realitzem diverses proves oculars abans de determinar quin tipus d’ulleres o lents de contacte es necessiten per obtenir una visió correcta i evitar futures lesions oculars.

Però què és l’optometria?

És la ciència que estudia la visió, la graduació i l’estat refractiu del pacient amb la finalitat que aquest vegi millor.
Veure millor vol dir que el pacient pugui veure en comoditat i amb bona qualitat d’agudesa visual sense haver de fer un esforç amb la vista.
Un professional de l’optometria, entre les proves que hauria de realitzar són: estudiar la llàgrima, l’enfocament dels ulls, els moviments oculars, entre altres. D’aquesta manera es pot prevenir patologies futures i aconseguir una bona salut visual, al mateix temps que, amb aquests estudis, es pot determinar quina és la graduació òptima per a cadascú necessita.

Ens hem de fer revisions de manera periòdica?

Sí, i aquestes s’han de fer acuradament, realitzant tota una sèrie de proves intentant aplicar sempre les darreres tecnologies. Aquestes tecnologies es van renovant constantment i això fa que els professionals també ens haguem de forma de manera continuada si es vol oferir un servei òptim.
Les revisions visuals periòdiques han de ser personalitzades per a cada pacient. Només d’aquesta manera es poden obtenir els millors resultats.

VOLS DEIXAR UN COMENTARI?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?