Teràpia visual

Sabies que els actuals estudis científics apunten que el 75% de la informació que rebem cada dia la rebem mitjançant la vista?

Què és la teràpia visual?

És una disciplina on es realitzen una sèrie d’exercicis per millorar les habilitats visuals, de percepció i del motor de desenvolupament dels nens i nenes.

Així s’estimula, amb reflexos primitius, al nen o nena perquè es desenvolupin i tinguin una correcta evolució, pal·liant els problemes de miopia, estrabisme o fins i tot d’aprenentatge, entre d’altres.

Amb aquesta teràpia, s’intenta esbrinar i explicar d’on pot provenir el problema que pateix el nen o nena i així millorar-lo i que el continuï patint en un futur.

En què consisteix?

Es realitza una revisió completa en la qual es fan proves com: la visió binocular, les habilitats visuals, l’acomodació i habilitats perceptives.

Així s’aconsegueix que augmenti el rendiment visual del jovent, ja que no només s’ha de tenir en compte com veuen la informació sinó també com interpreten aquesta.

Es practica la memòria, discriminació i tancament visual, aconseguint que el seu rendiment acadèmic sigui millor i no es tingui una pèrdua d’atenció a l’escola.

Després de treballar totes aquestes habilitats, els nens i nenes aconsegueixen menys problemes de lectura, capacitat d’aprenentatge i la seva atenció augmenta.

VOLS DEIXAR UN COMENTARI?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?