Lents de contacte

Lents de contacte.

Què has de tenir en compte amb l’ús de lents de contacte?

El seu ús, l’hem de prendre molt seriosament. És un element que no deixa d’estar en contacte amb l’ull i s’ha de fer un seguiment per al seu control, seguir unes pautes de manipulació i higiene. D’aquesta manera evitarem futures complicacions oculars.

Aquest món està en constant evolució. Cada dia surten noves lents de contacte. Això fa que els especialistes en contactologia hagin d’estar en un procés constant d’estudi i renovació, per oferir sempre les darreres novetats per ajustar les necessitats reals de cada persona a l’ús de les lents de contacte.

Qui pot utilitzar-les?

Avui dia tant persones grans com joves poden utilitzar-les sense cap problema. El seu ús, ajuda molt a la visió perifèrica. Ajuda a enfocar correctament i disminueix la tensió que es provoca en visió propera. Junt amb altres tècniques, pot influir en la progressió de la miopia.

Voldries provar-les per veure si et sents còmode/a abans de prendre una decisió en ferm?
Emporta-te’n unes totalment gratuïtes registrant-te i, a més, et farem un 50% de descompte en els serveis d’adaptació.

Què és la contactologia?

La contactologia és la disciplina que estudia l’adaptació de les lents de contacte. Per això és important realitzar un estudi previ de cada cas i valorar els diferents materials existents actualment en el mercat per trobar el que millor s’adapti.

A Centre Òptic l’Esguard adaptem les lents de contacte acuradament i tenim en compte les característiques de cada ull.

VOLS DEIXAR UN COMENTARI?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?