Slide

Vols sentir-te més lliure amb la teva mirada?
Tant joves com grans podem utilitzar lents contacte sense problema.

Obtindrem més comoditat, més visió natural i un camp de visió més gran.

I ara de regal, t’emportaràs una tovallola de grans dimensions. Només per venir, emprovar-te i emportar-te les teves lents de contacte diàries i mensuals.

*Consulta les condicions de l‘oferta a la web o la botiga.

Les lents de contacte, amb constant evolució.

Cada dia surten noves versions de lents de contacte.

Això esdevé que els especialistes hàgem d’estar en constants estudis i renovant-nos per oferir-te sempre les darreres novetats i així ajustar les necessitats de la teva vista i aconsellar-te quines són les millors lents per a tu.

Recorda que el seu ús ajuda a disminuir la tensió que es provoca en visió propera. Que les podem utilitzar quan i on vulguem, però que hem de tenir certes consideracions com: no banyar-nos, dutxar-nos o anar a la platja o piscines amb les lents posades o no dormir amb les lents de contacte posades.

També cal tenir en compte el manteniment per a un ús correctíssim i com les manipulem en el moment de posar-nos o treure les lents de contacte.

Voldries provar-les per veure si et sents còmode/a abans de prendre una decisió en ferm?

Sense problema, també t’oferim aquesta solució. Així sabràs si et pot resultar més còmode en el teu dia a dia portar-les i poder-te reservar les ulleres per altres ocasions que ho precisi.

Condicions de la promoció

  • Promoció vàlida per la compra de 6 packs de 30 o 2 packs de 90 de lents de contacte diàries d’hidrogel de silicona de Cooper i de la marca privada Natural.
  • O per la compra de 4 packs de 3 o 2 packs de 6 lents mensuals d’hidrogel de silicona de Cooper i de la marca privada Natural.
  • No acumulable a altres promocions vigents.
  • Regal de la tovallola només aplicable a aquestes condicions i no per a altres marques de lents de contacte.
Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?