Consells òptics i auditius.

Informa’t per professionals de la salut visual i auditiva.

Atenció al client a Òptica l'Esguard.

Atenció al client

En el nostre dia a dia, hi ha moltes coses importants a fer però una en la qual ens centrem i a la que li donem una gran importància, és l’atenció que oferim a les persones que, com tu, ens visiteu o us plantegeu visitar-nos.

No només oferim ulleres. La nostra atenció al client va més enllà.

Assessorem sobre quin tipus de lent és la més adequada per a aconseguir una visió òptima, en la que puguis tornar a veure amb normalitat. I aquestes lents, seran les que prescriurà el servei que t’oferim de revisió ocular.

Ulleres de moda. L'estètica també importa.

En l’assessorament que t’oferim, et mostrarem i et podràs emprovar tantes muntures com creguis oportú.

Volem que quedis satisfet també amb la part estètica de les ulleres i com aquestes s’adapten a la teva fisonomia de cara i al teu estil. Hem de reconèixer que, aquesta part, és on més gaudeixen els nostres clients.

Taller a les nostres instal·lacions.

Les ulleres que t’oferim, estan confeccionades directament a les nostres instal·lacions.
Una vegada es reben els vidres amb la graduació que correspon a les teves ulleres, centrem, tallem i engalzem els vidres a la muntura escollida.

Muntures malmeses.

El nostre servei d’atenció al client, també t’ofereix el servei de reparació de muntures malmeses. Abans de prendre una decisió, és bo que un especialista et doni la seva opinió.

També intentem recuperar muntures en mal estat fins que aquesta torna a estar perfecta una altra vegada (no totes són recuperables per això).

Veure com els clients queden satisfets, per a nosaltres és també un segell de garantia. D’aquí que li donem molta importància en l’atenció de cadascun dels nostres clients. Com l’atenció que segur et podem donar a tu.

Et pot interessar...

Salut visual.

Les revisions de salut visual, actualment, ja incorporen la tecnologia més avançada i es treballa cada cas de manera més individualitzada.

Terapia visual.

Aconsegueixen millorar el rendiment acadèmic i la pèrdua d’atenció a l’escola mitjançant la teràpia visual on es practica la memòria, la discriminació i el tancament visual.

Lents de contacte.

L’ús de les lents de contacte ens l’hem de prendre molt seriosament. És un element que no deixa d’estar en contacte amb l’ull i s’ha de fer un seguiment per al seu control. Així com seguir unes pautes de manipulació i higiene.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?