Consells òptics i auditius.

Informa’t per professionals de la salut visual i auditiva.

Salut visual

Ens hem de fer revisions de manera periòdica?

Sí, i aquestes s’han de fer acuradament, realitzant tota una sèrie de proves intentant aplicar sempre les darreres tecnologies. Aquestes tecnologies es van renovant constantment i això fa que els professionals també ens haguem de forma de manera continuada si es vol oferir un servei òptim.
Les revisions visuals periòdiques han de ser personalitzades per a cada pacient. Només d’aquesta manera es poden obtenir els millors resultats.

Et pot interessar...

Atenció al client a Òptica l'Esguard.

En el nostre dia a dia, hi ha moltes coses importants a fer però una en la qual ens centrem i a la que li donem una gran importància, és l’atenció que oferim a les persones que, com tu, ens visiteu o us plantegeu visitar-nos. No només oferim ulleres. La nostra atenció al client va més enllà.

Terapia visual.

Aconsegueixen millorar el rendiment acadèmic i la pèrdua d’atenció a l’escola mitjançant la teràpia visual on es practica la memòria, la discriminació i el tancament visual.

Lents de contacte.

L’ús de les lents de contacte ens l’hem de prendre molt seriosament. És un element que no deixa d’estar en contacte amb l’ull i s’ha de fer un seguiment per al seu control. Així com seguir unes pautes de manipulació i higiene.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?