(+34) 977 706 942 (+34) 977 451 209 info@centreopticesguard.com

Tomografia de Coherència Òptica

Segons la OMS el 80% de cegueres són evitables i una simple revisió pot salvar la teva vista. Per això, a Centre Òptic l’Esguard hem incorporat la Tomografia de Coherència Òptica com a prova fonamental de la revisió de salut visual. A través d’aquesta prova senzilla, ràpida i indolora podem detectar la possible aparició de patologies de la retina. Un equip especialitzat d’oftalmòlegs analitzaran els resultats i redactaran un informe per a cada pacient. A més a més, la revisió de salut visual també inclou: mesura d’agudesa visual, refracció, estudi de la llàgrima i mesura de la pressió intraocular.

Aquesta revisió és recomanable per a tots els públics, tanmateix, existeixen diferents perfils de pacients amb un major risc de ceguera. Els diabètics, ja que la major part de cegueres del nostre país estan associades a la diabetis, per això mateix, és molt important que es revisen la retina almenys un cop a l’any. En majors de 50 anys, aquest tipus de revisió també es molt necessària ja que, en aquesta franja de població, la principal causa de ceguera és la degeneració macular associada a la edat (DMAE). Altres factors de risc, però no menys importants, són el tabac i els antecedents familiars.

A Centre Òptic l’Esguard cuidem de la teva salut visual, per això mateix, disposem de la tecnologia més avançada per oferir-te el millor servei.

 

Aquesta web usa galetes pròpies i de tercers amb fins estadístics de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la política de cookies per obtenir més informació ACEPTAR
Aviso de cookies