rènting audiòfons

Rènting audiòfons

La salut auditiva és molt important en el nostre dia a dia, ja que ens pot provocar frustracions quan la comunicació resulta complicada o nul·la.

Els audiòfons són una de les solucions més factibles per reduir aquesta frustració i permetre tornar a fer la vida amb tota naturalitat.

Avui dia existeixen molta diversitat d’audiòfons els retroauriculars, els intraauriculars i els RITE que permeten la seva utilització d’una manera còmoda i són pràcticament invisibles.

No obstant això, l’adquisició d’uns audiòfons pot estar supeditat a una inversió inesperada i això provoca que molta gent deixi la millora de la seva capacitat auditiva per a més endavant.

Pla rènting amb audiòfons a 3 anys.

Al Centre Auditiu l’Esguard, tenim la solució a la inesperada inversió. I és que ara te’ls oferim amb un pla rènting audiòfons a 3 anys vista.

El rènting es tracta com una mena de lloguer dels teus audiòfons en la que podràs adquirir-los per una còmoda quota mensual per ells, sense entrades, sense interessos. T’ho expliquem:

 1. Et fem la revisió auditiva i determinem junt amb tu, quins són els millors audiòfons de la marca Bernafon que s’hi adapten.
 2. T’emportes els teus audiòfons i només pagaràs una quota mensual per ells durant els 3 anys vinents.
 3. Després de 3 anys, el que quedi pendent de liquidar dels teus audiòfons, podràs decidir que vols fer-hi: si ajornar novament el pendent de liquidar, sol·licitar uns nous audiòfons i continuar pagant una quota mensual o bé liquidar l’import que quedi pendent.

Hem de dir que aquest pla de rènting audiòfons t’ofereix moltes garanties addicionals, incloses amb la mateixa quota que estàs abonant cada mes, com per exemple:

 1. Revisions periòdiques incloses.
 2. Manteniment dels audiòfons.
 3. Et donem cobertura contra robatori, pèrdua o ruptura dels audiòfons.
rènting audiòfons

Quin és el benefici d’adquirir-los amb el pla de rènting audiòfons?

 1. Vostè sempre tindrà el poder de decidir que vol fer.
 2. Obtindrà la cobertura de tots els serveis a més de poder adquirir gammes altes
  d’audiòfons.
 3. Cada 3 anys podrà renovar els seus audiòfons sense cap compromís.

Consulteu totes les condicions del rènting d’audiòfons al nostre Centre Auditiu l’Esguard.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?