Lents que ralentitzen la miopia

Ens agrada donar bones notícies i una d’aquestes, és que ja som òptica certificada que podem oferir les lents de control de miopia.
El benefici d’aquestes lents és ralentitzar la miopia. Una eficàcia provada clínicament.

S’ha demostrat en base a recents estudis, basats a la investigació d’avantguarda, de la Universitat Politècnica de Hong Kong, que la progressió de la miopia pot ésser
controlada proporcionant a la vegada visió clara i desenfocament miop constant.

lents ralentitzen miopia

Principis de com funciona la tecnologia D.I.M.S a MiYOSMART

La tecnologia D.I.M.S. a MiYOSMART ha estat clínicament provada amb èxit per al control de la progressió de la miopia i al 2018 va guanyar el prestigiós Grand Prize, Grand Award i la Special Gold Medal a la 46a Exhibició Internacional d’Invents de Ginebra (Suïssa).

· Una solució única i innovadora per controlar la miopia.
· Eficàcia clínicament provada alentint la progressió de la miopia.
· Apte per a nens, fàcil d’adaptar i no invasiu.

Però què és la miopia?

No hi ha res més important que la salut i benestar dels teus fills. Vols el millor per a ell. Potser hagis notat que el teu fill té dificultats per veure de lluny, li costa mantenir la concentració al col·legi i gaudir jugant. El teu fill podria tenir miopia, si no la tractem quan són nens, pot desembocar en problemes visuals duradors.

S’espera que la incidència de la miopia creixi significativament conseqüència del canvi a l´estil de vida, amb els nens fent més activitats en visió propera com l’ús de dispositius digitals, estudiant, llegint i passant menys temps a exteriors. Els factors hereditaris, de comportament i mediambientals també juguen el seu paper.

La miopia és un problema global creixent.

S’estima que 4.750 milions de persones, o la meitat de la població mundial, podria patir miopia al 2050.

Els estudis adverteixen que el passar més temps fent activitats de visió propera s'associa amb una major probabilitat de miopia.

Un mètode no invasiu, efectiu, segur i fàcil d’utilitzar per controlar la miopia.

Les lents que ralentitzen la miopia, són innovadores lents oftàlmiques per al control de la miopia.
Un estudi de dos anys ha demostrat que les lents MiYOSMART amb tecnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments) a més de corregir l’error refractiu miop, són eficaços alentint la progressió de la miopia en un 60% de mitjana, i en un 21,5% aturant, protegint la visió i el benestar a llarg termini del teu fill.
Alentint la progressió de la miopia i l’associat deteriorament de la visió, els nens gaudiran d’una visió més nítida.

Millor visió. Millor protecció.

Tecnologia DIMS. Una solució no invasiva que corregeix la miopia a alhora que alenteix de manera efectiva la progressió de la miopia, en un 59%.

Protecció ocular. Material resistent als impactes per garantir la seguretat dels nens. A més proporciona protecció UV.

La cura va més enllà de les lents que ralentitzen la miopia.

Passa temps a l’aire lliure. Els estudis mostren que passar temps a l’aire lliure pot reduir el risc de patir miopia i la seva progressió.

Realitza revisions visuals freqüents. Un examen visual regular ens assegura que la miopia o altres problemes visuals es detecten i tracten a temps.

Dona-li un descans als teus ulls. Redueix l’estrès visual del teu fill recordant-li que faci pauses quan realitza molta feina en visió propera o amb pantalles.

Les lents que ralentitzen la miopia, poden no ser capaces de respondre a necessitats molt específiques individuals ocasionades per deficiències naturals, malalties, condicions mèdiques preexistents i /o d’edat avançada de l’usuari. La informació que us oferim en aquest article, és informació general i no pretén constituir un consell mèdic. Per aquest motiu, us aconsellem que ens consulteu per obtenir més informació abans d’utilitzar les lents que ralentitzen la miopia.

VOLS DEIXAR UN COMENTARI?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?