audifono bluetooth

Audiòfons amb connectivitat Bluetooth. Que són? (by Isa Gimeno)

Cada dia la tecnologia avança moltíssim, i com no també en el món dels audiòfons,  millorant els productes i buscant la màxima comoditat de l’usuari.

Però en que consisteixen els audiòfons amb Bluetooth?

Aquests audiòfons incorporen connectivitat via Bluetooth, de manera que es pot vincular els audiòfons amb el telèfon mòbil, gràcies a les aplicacions desenvolupades, amb l’objectiu de facilitar el dia a dia de les persones amb pèrdua auditiva.

Aquesta connectivitat proporciona solucions a situacions que fins ara eren un problema, com ara entendre una conversació a través del telèfon, entendre la televisió…., tot i ser usuaris d’audiòfons. A través de la connectivitat Bluetooth l’audiòfon es vincula directament al mòbil, a la televisió o a qualsevol aparell o aplicació sonora de forma sense fils, de manera que funciona com un auricular però, a més a més, compensant la pèrdua auditiva amb una qualitat immillorable del so. Un exemple seria connectar la televisió als audiòfons a través de Bluetooth el qual evita haver de pujar el volum a nivells molestos per les persones que l’acompanyen. Un altre gran avantatge es rebre les trucades, el teu audiòfon t’avisarà i la conversa arribarà a l’usuari a través del seu audiòfon amb una gran millora de la intel·ligibilitat de la conversa.

També pots escoltar música o la radio a través dels audiòfons, sempre amb l’ajuda de l’aplicació del mòbil, clar, et podràs posar  música i estar còmodament per casa ja que el Bluetooth permet una distància d’abast de fins 15 ó 20 metres

Existeixen aplicacions especifiques a cada audiòfon, per exemple l’aplicació Easycontrol  per als audiòfons de Bernafon, que a més de connectar-los a la T.V., et permet pujar o baixar el volum dels audiòfons, canviar de programa, comprovar el nivell de bateria, la mateixa aplicació inclou  un micròfon com a ajuda addicional en situacions dificultoses d’escolta, com ara una reunió,,, i a més inclou tecnologies que et permeten buscar i localitzar on has deixat els audiòfons en cas de pèrdua dels mateixos.

Si desitgeu més informació sobre els audiòfons amb connectivitat o teniu qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres, com sempre estarem encantats de poder-vos atendre.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?