La teràpia visual cada cop està més estesa degut als bons resultats si es treballa correctament. És molt important saber la etiologia del problema, ja que aquest fet ens permetrà fer el tractament idoni per a cada pacient.  Així doncs, podrem tractar el problema mitjançant filtres, prismes, fototeràpia, lents d’estimulació, jocs de percepció, memòria i planificació, exercicis motors i de coordinació visual, estimulació en pantalla, programes informàtics i fins i tot amb ulleres de realitat virtual.

Algunes de les disfuncions visuals que es poden tractar amb la teràpia visual són l’ambliopia o “ull gandul”, l’estrabisme, problemes acomodatius o de visió binocular, disfunció de la motilitat ocular i/o problemes d’aprenentatge.

Molts cops combinem la teràpia visual amb la d’estimulació neuro auditiva i la teràpia de moviments rítmics.

La teràpia visual sempre és personalitzada per a cada pacient.

En el nostre centre també fem neuro-rehabilitació visual en el cas de lesions cerebrals que han tingut repercussió en la visió. En aquests casos, depenent de la categorització i severitat de la lesió, el tractament serà des de prescripció de lents o prismes, tractaments de recuperació o teràpia visual.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?