La visió és la capacitat que tenen els éssers humans per a processar la informació de l’entorn, obtenir un significat i comprendre el que es veu a través dels ulls. La visió ens permet localitzar-nos a l’espai i és inseparable de la resta dels sistemes motors i sensorials del nostre cos.

La vista o capacitat de veure clar o borrós a una distancia determinada, també anomenada agudesa visual, tant sols és una petita part de la visió.

El 80% de la informació que ens arriba a traves dels sentits es per via visual, així la  importància que te la visió en el procés d’ aprenentatge.

Les habilitats visuals necessàries per a un bon rendiment acadèmic es desenvolupen en l’etapa preescolar i, si es presentes dificultats o hi ha qualsevol interferència, es poden reduir o eliminar amb l’ajuda de la teràpia visual.

Revisions visuals

Una revisió visual comporta analitzar varies habilitats visuals i són diferents per a cada edat. Al nostre centre realitzem diversos tipus de revisions visual, en funció de la edat i de les necessitats de cada pacient.

Optometria geriàtrica

Actualment, l’esperança de vida cada cop és més elevada i a conseqüència hi ha més població en el grup geriàtric. Per això mateix, en el camp de la optometria hi ha unes tècniques i exàmens visuals específics.

Optometria infantil

Al nostre centre realitzem una sèrie de probes específiques adaptades a la població infantil, i a cada etapa del seu desenvolupament. Dites probes ens donaran una idea de com està el seu sistema visual i com s’està formant.

Teràpia Visual

La teràpia visual és l’art i la ciència de crear connexions neurològiques noves per a que milloren les capacitats visuals de les persones. La teràpia visual cada cop està més estesa degut als bons resultats si es treballa correctament.

Contactologia

La contactologia és una branca de l’optometria especialitzada en l’adaptació de lents de contacte. L’adaptació de lents de contacte és personalitzada per a cada pacient en funció dels seus paràmetres.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?