(+34) 977 706 942 (+34) 977 451 209 info@centreopticesguard.com

Centre Òptic l’Esguard

 

Please specify image url

Vicky Fernàndez, Santa Bàrbara

Diplomada en Òptica i Optometria per l’Escola Universitària d’Òptica i Optometria de Terrassa l’any 1993. Ha estat desenvolupant tasques com a optometrista en diversos centres i dirigint Centre Òptic l’Esguard des de 1995. Durant la seva trajectòria ha compaginat sempre el treball amb la formació continuada on ha anat descobrint el món de l’Optometria Comportamental. Aquest camí l’ha portat a fer un màster en Optometria Clínica i Teràpia Visual al Centre d’Optometria Internacional COI de Madrid. Membre d’associacions com: COOOC, ACOTV, SIODEC, Fundación Visión COI i College of SyntonicOptometry.

Actualment realitza les tasques derivades de la Clínica Visual, com són la detecció i tractament dels problemes de la visió, ajudant tant a nens com a adults a aconseguir una major eficàcia del seu sistema visual i per tant un millor rendiment a l’escola, al lloc de treball i en les activitats esportives. Curriculum Vicky

Òptic i optometrista
Please specify image url

Susanna Navarro, Deltebre

Diplomada en Òptica i Optometria per l’any 1996, Col.10236, actualment directora tècnica del Centre Òptic l’Esguard a l’Aldea.

Seguint i aprofitant la filosofia de l’empresa ha adquirit una amplia experiència en el camp de l’Optometria Clínica. Ha ampliat la seva formació en Optometria geriàtrica, Clínica avançada, Contactologia, Salut Visual i Ajudes Òptiques i Psicologia de la Baixa Visió. Participa activament en la campanya de visió i aprenentatge promoguda pel Col·legi Oficial d’Òptics i Optometristes de Catalunya fent arribar la informació sobre el desenvolupament de la visió en nens als centres docents i CEIP’s de les Terres de l’Ebre.

Òptic i optometrista
Please specify image url

Núria Domènech, Vandellòs

Graduada en la primera promoció de Grau en Òptica i Optometria per la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa l’any 2013 Col. 22.054. En el seu treball final de grau “Relació entre la prova grafomotora de Wolf i la prova visuo-verbal DEM” va realitzar scrinings visuals per tal d’obtenir dades optomètriques..

Ha ampliat la seva formació fent cursos relacionats en la optometria comportamental (estrabismes, ambliopies, motricitat ocular, jocs perceptius, reflexes primitius…) A més a més, ha realitzat un curs i ha assistit en un congrés relacionats en la teràpia d’Estimulació Neuro Auditiva (SENA).

Òptic i optometrista
Please specify image url

Pietat Albiol, Godall

Graduada en Òptica i Optometria per la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa l’any 2016, Col 23.957. Va realitzar pràctiques curriculars al departament d’OMIQ (Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica) a l’Hospital Sagrat Cor de Barcelona i Hospital de Granollers i també a Centre Òptic l’Esguard. A Centre Òptic l’Esguard forma part de l’equip d’Optometria.
Òptic i optometrista
Please specify image url

Carina Gisbert, Amposta

Diplomada en Magisteri i especialitzada en Educació Infantil. Treballa al Centre Òptic l’Esguard d’Amposta realitzant tasques d’atenció al públic i d’auxiliar d’òptica. També desenvolupa tasques de terapeuta en el camp de percepció visual i problemes d’aprenentatge.
Auxiliar d'òptica
Please specify image url

Belén Fabra, Camarles

Forma part de l’equip de Centre Òptic l’Esguard des de l’any 2005, amb una amplia experiència en atenció al client. Durant aquests anys s’ha format com a Auxiliar d’Òptica i com a tècnic de Taller i Muntatge. Ha participat en diversos cursos d’escaparatisme, màrqueting i vendes. Donat el seu coneixement sobre el producte actualment és l’encarregada de la gestió del departament de producte.
Auxiliar d'òptica
Please specify image url

Isa Gimeno, Santa Bàrbara

Tècnic Superior en Audiologia. Encarregada des de 2015 del Departament d’Audiologia del nostre Centre. Participant de la formació i congrés SENA (Estimulació Neuro-auditiva). Com a Técnic Especialista Administratiu, des del 2009 forma part del departament d’administració i comptabilitat.
Tècnic Audiologia, Administració
Please specify image url

Montse Fernandez, Santa Bàrbara

És tècnica delineant; i també ha cursat estudis en decoració i disseny. Amb experiència en atenció al client des de 1999, forma part de l’equip de Centre Òptic l’Esguard des de l’any 2017. Actualment, s’ha format com a Auxiliar d’Òptica i ha participat en diversos cursos de muntatge, atenció al client, escaparatisme, màrqueting i vendes. Seguint la filosofia de l’empresa, participa activament en totes les formacions que es fan anualment.
Auxiliar Òptica
Aquesta web usa galetes pròpies i de tercers amb fins estadístics de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot consultar la política de cookies per obtenir més informació ACEPTAR
Aviso de cookies