Visio audició, Centre Òptic Esguard

Visió i Audició Terres de l’Ebre  és un centre optomètric dedicat a la  prevenció, detecció i tractament  dels problemes  visuals  i auditius relacionats en l’entorn i el desenvolupament sensorial.

Neix a partir de l’empresa Centre Òptic l’Esguard després de més de quinze anys de treball en el camp de l’òptica i l’optometria i sent sempre capdavanters en la recerca de noves tècniques i materials per tal d’oferir als seus pacients els tractaments i serveis més especialitzats del mercat.

Visió i audició per a poder realitzar la seva tasca  compta amb un equip de professionals formats en diferents especialitats:

  • optometristes comportamentals
  • audioprotesistes
  • terapeutes
  • contactòlegs
  • especialistes del desenvolupament
  • especialistes en educació infantil
  • especialistes en optometria geriàtrica.

Per la detecció i tractament  comptem amb equips novedosos com el Syntònic, Pantalla Tàctil  Coi Vision,  filtres, prismes conductuals, Topògraf Keratograf d’alta precissió, lents de contacte de Orto-k, audiòmetre Aurical d’ última generació i tot el material i maquinària tradicionals que ens garantitzen uns resultats òptims en quant a eficàcia i percepció visual.

L’objectiu de Visió i Audició és detectar i donar solució a qualsevol tipus de problemes relacionats en els sentits de la vista i l’oïda, com són el baix rendiment escolar, ambliopies (ull gandul), estrabismes, control de miopia, baixa visió i lesions cerebrals.

Compromís Social

Visió i Audició Terres de l’Ebre és un centre compromès amb la societat i, a través de Centre Òptic l’Esguard, col·laborem amb Serveis Socials de diferents poblacions per tal que les persones més necessitades puguen gaudir d’una bona visió i els nens d’un aprenentatge sense limitacions.

Al mateix temps recollim, reparem i preparem ulleres que es reparteixen a les persones que ho necessitin directament o a través d’associacions com Òptics x Mon.

Disposem d’un petit estocatge de ulleres de vista per oferir gratuïtament als nens i adults que ho necessitin, acreditats per Serveis Socials. El càrrec dels vidres serà al 50%.

Open chat
Hola! En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?